Hordeuren

Vaste Hordeuren

De vaste hordeur heeft een aluminium profiel met een gaasdoek . Door schanieren is de hordeur te openen en te sluiten. Als de vaste hordeur voor een buitendeur geplaatst wordt die naar buiten toe open gaat zal de vaste hordeur aan de binnenzijde geplaatst worden. De vaste hordeur is ook geschikt voor buitenplaatsing als de buitendeur naar binnen toe open gaat.

Schuif Hordeuren

De schuifhordeur verschilt niet veel van de vaste hordeur,alleen heeft deze geen scharnieren maar hangt in een railsysteem en is heen en weer te schuiven. Voor plaatsing dient er voldoende ruimte aanwezig te zijn naast de deur om de schuifhordeur kwijt te kunnen.

Plissé hordeuren

De plissé hordeur heeft een geplisseerd gaasdoek en werkt zonder veerspanning, hij zal in iedere gewenste stand staan blijven, het gebruiksgemak is hierdoor optimaal. Het aluminium profiel heeft de standaard Ralkleuren 9001 en 9010 maar is ook in andere Ralkleuren leverbaar. Voor een schuifpui bestaat de mogelijkheid om twee plissé hordeuren te plaatsen die naar elkaar toe lopen. De plissé hordeur is ook geschikt voor buitenplaatsing.